Tehnologie și educație în cadrul ediției din acest an a Festivalului de Carte Transilvania

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, Cluj-Napoca va fi gazda celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internațional de Carte Transilvania, eveniment ce se va desfășura în Piața Unirii din municipiu.

Mesajul principal din acest an este „AI și cartea!”, iar cei interesați sunt așteptați să descopere împreună care este puntea între tehnologiile moderne, educație și cultură.

Invitați speciali vor fi: Guillermo Arriaga (Mexic), Dacia Maraini (Italia) și David Machado (Portugalia). Focusul ediției este centrat pe tehnologie și pe educație.

Organizatorii își propun, de această dată, un format nou, care va include în program mult mai multe dezbateri ce vor avea ca temă probleme actuale cu care se confruntă generațiile tinere și nu doar: tehnologie, AI, realitate augmentată, social media, implicare civică, apartenența la comunități (de gen, religioase, sexuale etc.), educația viitorului etc. La toate aceste dezbateri vor fi invitați specialiști din toate domeniile, universitar, IT, social media influenceri, medicină etc.

CITEȘTE ȘI:

Lansare de carte despre istoria Clujului

GAL Someș Transilvan organizează TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE – Ediția a XI-a

Related posts

Leave a Comment