Aproape 3.000 de candidaţi înscrişi la UBB în sesiunea de toamnă a admiterii

La nivel licenţă au fost depuse peste 2.200 de dosare în perioada 6-13 septembrie 2017, înscrierile continuând, în zilele următoare, la 4 dintre cele 21 de facultăţi ale UBB: Facultatea de Geografie, Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Facultatea de Teologie Reformată şi Facultatea de Teologie Romano-Catolică.

La nivel master, în sesiunea de toamnă a Admiterii au fost depuse peste 670 de dosare. Pentru sesiunea de toamnă a Admiterii, candidaţii la nivel licenţă au la dispoziţie un număr de 334 de locuri bugetate, 4.885 de locuri în regim cu taxă şi 1.578 de locuri pentru învăţământ la distanţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă, în timp ce absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele 765 de locuri la buget rămase libere în urma sesiunii de admitere din luna iulie.

 

Perioada sesiunii de toamnă a Admiterii la UBB este cuprinsă între 6 şi 20 septembrie 2017, iar calendarul admiterii, taxele, tematica de concurs, precum şi orice alt tip de informaţii necesare pot fi consultate accesând link-ul: http://admitere.ubbcluj.ro, dar şi paginile oficiale ale fiecărei facultăţi.

 

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studenţesc Haşdeu.

 

Universitatea Babeş-Bolyai a înregistrat, în urma sesiunii de admitere din luna iulie, o creştere a numărului de candidaţi cu 11% faţă de anul trecut.

Related posts

Leave a Comment