Măsuri pentru protejarea imunității la copii – află mai multe din Pastila Ioanei

Pastila Ioanei tratează într-o nouă ediție probema arzătoare Există mai multe metode de creștere a imunității la copii. Dacă ne referim la cele naturale, vom menționa rolul esential al alăptării în dezvoltarea imunității sau trecerea prin boală în urma expunerii la virusuri și germeni. Progresul științei a extins totodată barierele de apărare împotriva factorilor infecțiosi agresivi.

Așa au apărut diverse tipuri de vaccinuri eficiente împotriva unor maladii considerate până nu demult incurabile sau diverse alte substanțe care ajută în mod eficient sistemul imunitar.

Inamicii imunității

Imunitatea copiilor se formează încă din viața intra-uterină iar ulterior, prin alăptare, adoptarea unui stil de viață sănătos. Odată cu începerea grădiniței sau a școlii, șansele celor mici de a face infecții bacteriene sau virale cresc iar unele studii concluzionează că acest lucru ajută de asemenea, alături de diverse tipuri de vaccin, la consolidarea sistemului imunitar.

Provocările sunt însă mult mai complexe:

Copiii mici se târăsc peste tot, împart jucăriile cu alți copii și chiar cu animale de companie iar apoi le pun în gură. În plus, poluarea sau produsele de tip junk food pot avea și ele un impact negativ asupra imunității.

În aceste condiții, trebuie luate și alte măsuri pentru protejarea imunității copilului:

  • Practicarea unei bune igiene acasă și spălarea corectă și frecventă a mâinilor;
  • Asigurarea unei alimentații sănătoase: o dietă bogată în fructe și legume cu un echilibru sănătos de proteine și grăsimi;
  • Asigurarea vitaminelor A, C, E, D și a acizilor grași esențiali;
  • Aportul alimentar adecvat de minerale: zinc, seleniu, fier, ca parte a unui plan de nutriție sănătos;
  • Nu în ultimul rând, adoptarea unor obiceiuri sănătoase: somn odihnitor, efectuarea de exerciții fizice, reducerea la minim a stresului și anxietății.

Produse care sunt aliații imunității

Ca si profesionist în domeniul sănătății, dintre produsele care ajută la susținerea sistemului imunitar la copii pot să vă recomand Regulatpro Kids.

Este un concentrat lichid complet, NATURAL și BIO, obținut ca urmare a fermentației în cascadă a fructelor, legumelor, nucilor și a condimentelor proaspete. Este de asemenea o sursă bună de vitamina C obținută din fructe de acerola care este una dintre cele mai bogate surse de Vitamina C.

Regulatpro Kids influențează procese energetice, enzimatice, inflamatorii din organism și susține dezvoltarea și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.

De ce și când să folosești Regulatpro Kids:

• Imunostimulator la copii

• Eficident în sezonul rece, perioadă a afecțiunilor respiratorii;

• Contribuie la accelerarea procesului de vindecare în virozele respiratorii sau în orice alte tipuri de infecții virale sau bacterine

• În oboseală ușoară la copii;

• În lipsa poftei de mâncare;

• La copii care fac sport de performanță;

• În oboseala fizică și psihică – înainte de vacanțe, examene, perioade solicitante.

Produsul Are un gust delicios, fiind îndulcit cu sirop de agave, fapt care îi conferă avantajul unui indice glicemic scăzut.

Nu uitați dragii mei, STRESUL SI FRICA sunt jumătate de boală, OPTIMISMUL SI SPERANȚA jumătate de medicament, iar RĂBDAREA este primul pas spre vindecare. Să fim sănătoși!

Vezi și:

Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI

O metodă mai puțin cunoscută de creștere a imunității: urmărește PASTILA IOANEI

Related posts

Leave a Comment