Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI

Pielea are capacitatea de a se regenera permanent, însă urmele trecerii anilor sunt greu de ascuns dacă nu suntem proactivi. Avem la îndemână mijloace naturale de a proteja și menține sănătatea pielii, cum ar fi hidratarea, însă s-ar putea sa avem nevoie de un ajutor suplimentar. Află mai multe din PASTILA IOANEI.

15% din greutatea corporală a unui om este reprezentată de PIELE. Cel mai mare organ al nostru se află în prima linie de apărare împotriva lumii exterioare, inclusiv a iritanților și alergenilor. Menținerea unei bariere cutanate sănătoase este crucială pentru această misiune.

Cum ajutăm pielea

Pielea se regenerează constant, la aproximativ fiecare 27 de zile. Acest lucru nu înseamnă că greșelile făcute în îngrijirea pielii se șterg după 27 de zile. Unele dintre ele grăbesc procesul de îmbătrânire, care oricum nu poate fi evitat, ci, în cel mai bun caz, întârziat.

Dar cum putem ajuta pielea să aibă un aspect SĂNĂTOS și ÎNTINERIT pentru cât mai mult timp? Desigur, e esential să ne hidratăm și să evităm expunerea îndelungată la radiațiile solare, însă răspunsul complet este:

1. Curatare
2. Emoliere
3. Protecție si regenerare

Produsele pe care le alegem pentru îngrijirea pielii trebuie să stimuleze SINTEZA DE COLAGEN ȘI ELASTINĂ, două dintre cele mai importante proteine care întăresc și consolidează structura pielii.

Ca și profesionist în domeniul sănatății, am apreciat că produsele Merz Spezial au acest efect, prin acțiunea formulei dermovital unice care asigură vitalitatea și tonusul pielii.

Formula Dermovital Unică se referă la formula folosită în procesul de producție al cremelor tip mousse Merz Spezial care asigură vitalitatea și tonusul pielii prin mecanismul său de acțiune și anume: penetrează rapid pielea furnizând ingredientele active în piele, vitalizează pielea, o catifelează și se absoarbe extrem de rapid fără a lăsa urme.

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse contine o combinație unică de acid hialuronic, suc de aloe, glucozamină marină și extract de alge marine cu efect de hidratare, antiaging și exfoliant.

Eficacitatea sa este dovedită științific. După 2 săptămâni de aplicare avem:

– 100% protecție împotriva deshidratării pielii
– 90% efect de întinerire
– 89% îmbunătățire a strălucirii pielii

Merz Spezial Collagen Cream Mousse

Un alt produs excepțional este Merz Spezial Collagen Cream Mousse, care conține o combinație unică de precursori de colagen de origine bovină, vitamina C și un activator de colagen de origine naturală.

Efectul este de reducere a ridurilor, de prevenire a îmbătrânirii și de stimulare a producției de collagen. Eficacitatea sa este dovedită științific. După 2 săptămâni de utilizare avem:

– 90 % îmbunătățirea elasticității pielii
– 90 % piele mai fină
– 79 % reducerea ridurilor

Să ne amintim la final de ce a spus unul dintre cei mai faimoși fotografi din lume, Patrick Demarchelier: Frumusețea stă în caracterul unei persoane. Este despre a avea o mimică interesantă și despre ce este LA INTERIOR. Altfel, oricine poate face o fotografie reușită.

AUTOR: Ioana Gabor, doctor farmacist

VEZI ȘI:
O metodă mai puțin cunoscută de creștere a imunității: urmărește PASTILA IOANEI

Related posts

3 Thoughts to “Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI”

  1. […] Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI […]

  2. […] Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI […]

  3. […] Cum putem ajuta pielea să aibă un aspect sănătos și întinerit – vezi PASTILA IOANEI […]

Leave a Comment