Filtru sanitar la Primăria Florești

Primăria Florești a reluat programul cu publicul, dar cu respectarea unor reguli stricte anticoronavirus. La intrarea în instituție, există un adevărat filtru sanitar. Oamenii nu pot trece pragul primăriei dacă au febră, potrivit Via Cluj TV.

„În ceea ce privește aspectul temperaturii, pentru mine e o chestiune hilară, dat fiind faptul că, în conjunctura dată, niciodată acele aparate nu vor reda în realitate adevărata temperatură corporală a celor care sunt veerificați. Ieri (luni – n.red.) am avut câteva cazuri de persoane care aveau peste 37 cu 5 iar după ce au stat la umbră 5 minute și și-au revenind, venind de la soare, temperatura a revenit la normal”, a afirmat primarul Horia Șulea.

În plus, la intrarea în primărie, contribuabilii trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă că nu reprezintă un pericol pentru ceilalți din punct de vedere epidemiologic.

În ceea ce-i privește pe cei aproximativ 60 de angajați, primarul a decalat orele de începere a programului, conform legislației specifice stării de alertă. De altfel, comuna cu 40.000 de locuitori nu a avut până acum niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Citiți mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment