Curs online de artă pentru copii, alternativă plăcută și creativă de petrecere a timpului liber

În această perioadă, în care posibilitățile de a ne întâlni în persoană s-au redus semnificativ, din dorința de a păstra legătura cu artele și de a oferi o structură și un ritm în programul zilnic al copiilor, cursul de artă inițiat la Espresso Studio continuă în mediul online.

Cursul de artă se adresează copiilor de la 8 ani în sus și este o modalitate excelentă de a vă introduce copilul în lumea artelor sau de a dezvolta și aprofunda anumite cunoștințe și tehnici deja dobândite.

Arta este și un mod de educare a copiilor, de a-i ajuta să se conecteze și să-și dezvolte propria creativitate, pe care fiecare o are nativ.

Ea ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine, care, la rândul lor, stimulează dezvoltarea creierului și ajută la clădirea încrederii în sine.

 

În ceea ce privește grupele formate și în curs de formare, acestea sunt împărțite pe categorii de vârstă și sunt adaptate pentru a oferi fiecărui participant abordarea care i se potrivește cel mai bine.

Cursanții experimentează cu idei ușor de pus în practică și de acasă, valorificând materialele de lucru pe care le avem la dispoziție.

Pe tot parcursul cursului, artista Milena Surducan lucrează și ea alături de copii, coordonând întreaga activitate și intervenind și cu sfaturi și îndrumări unde este nevoie.

Pentru participare, doritorii au nevoie de un laptop, un telefon sau o tabletă cu cameră video și conexiune la internet (opțional – căști cu microfon).

De asemenea, se vor folosi instrumente artistice de bază: creioane colorate, hârtii, acuarele, culori acrilice (opțional – pasteluri, cerate).

Pentru mai multe informații, puteți trimite un mail pe adresa atelierecaolin@gmail.com sau să sunați la 0741127364.

Urmăriți activitatea artistei pe Facebook și pe Instagram Caolin și Milena Surducan.

Related posts

Leave a Comment