SportinCluj.ro: Patronul CFR Cluj refuză să mai dea bani echipei

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că a făcut o ultimă plată către echipă. Este vorba de 500.000 de euro pentru a acoperi restanţele din sezonul trecut. Însă el refuză să mai dea bani clubului pe care îl patronează, care va fi nevoit să vândă jucători pentru a-şi acoperi costurile, potrivit SportinCluj.ro.

otrivit DigiSport, CFR Cluj va încasa 1,1 milioane de euro din drepturile de televizare a Ligii I şi ar mai avea nevoie de încă 3 milioane de euro pentru a putea funcţiona fără probleme. Aceşti bani ar urma să fie obţinuţi din vânzarea unora dintre cei mai buni jucători.

 

Staff-ul tehnic al echipei a făcut o listă cu cinci jucători care ar putea fi cedaţi de echipa clujeană, pentru a putea obţine banii necesari. Primul este golgheterul la zi al Ligii I, George Ţucudean. Presa sportivă a scris că echipa franceză Olympique Lyon ar fi interesată de serviciile atacantului român. Dacă el va fi vândut pe o sumă consistentă, CFR Cluj ar putea renunţa la vânzarea celorlalţi patru jucători puşi pe lista de transferuri. Este vorba de Deac, Omrani, Djokovic şi Arlauskis.

Related posts

Leave a Comment