SportinCluj: Culisele negocierilor dintre CFR Cluj și grupul Tesla

Un eventual succes al negocierilor dintre CFR Cluj și noul potențial investitor, grupul Tesla, ar transforma echipa clujeană în cel mai bogat club din România. Grupul Tesla, prin divizia sa, Electric Visionary Aircrafts (EVA), ar putea investi minim 25 de milioane de euro, în următorii trei ani, potrivit SportinCluj.ro.

Concret, în primii doi ani, EVA ar putea sponsoriza CFR Cluj cu suma de 16 milioane de euro. În primul an, este vorba de șapte milioane de euro, iar în cel de-al doilea este vorba de nouă milioane de euro. Cele 16 milioane de euro ar putea fi suplimentate cu încă nouă milioane de euro, cu condiția ca CFR Cluj să se califice în grupele Ligii Campionilor sau în cele ale Ligii Europa în sezonul 2021 – 2022.

De asemenea, EVA ar putea să intre și în acționariatul CFR Cluj. Dacă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, numele stadionului va fi schimbat din Dr. Constantin Rădulescu în EVA Arena. Acest lucru va presupune și modernizarea stadionului, pe care ar urma să fie montate panouri fotovoltaice inovatoare, care vor asigura alimentarea sută la sută cu energie verde pentru întreaga arenă sportivă.

Citiți mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment