SportinCluj: Competiție virtuală pentru pasionații de alergare

”Alergăm separat, concurăm împreună!” este motto-ul care i-a determinat pe cei de la Runners Club, în această perioadă fără precedent, să vină în ajutorul alergătorilor, pentru a rămâne, împreună, motivați și sănătoși. Așa că au lansat o serie de competiții virtuale, printr-o platformă special dezvoltată în acest sens, IndividuALL Running Series, potrivit SportinCluj.ro.

Hero Running Challenge, se desfășoară pe parcursul întregii luni august. Fiecare participant este îndemnat să își aleagă una dintre distanțele care i se potrivește cel mai bine – 100, 200 sau 300 de kilometri – și  să o parcurgă cumulat, pe orice traseu și oricând dorește, până la finalul acestei luni.

Înscrierile se fac până pe 15 august online, AICI.

După înscriere și achitarea taxei de participare, fiecare primește: un număr de concurs (pe care și-l poate downloada direct din aplicație), acces la clasament și rapoarte, import automat de date din Strava și medalie. În plus, organizatorii și partenerii lor oferă și premii, acordate, prin tragere la sorți, celor care au finalizat secțiunea de competiție la care s-au înscris: un ceas Garmin Forerunner 45, două perechi de pantofi de alergare Mizuno (una de bărbați și una de femei) și două kituri cu produse de hidratare Isostar.

Pentru a veni și mai mult în întâmpinarea celor care vor să își asume această provocare ”eroică”, cei de la Runners Club îi invită să ia parte, în fiecare weekend (sâmbătă și duminică), de la ora 8.00, la alergările în grup de maxim 10 persoane, cu respectarea tuturor normelor de distanțare, atât pe traseu trail, cât și road. Toți kilometri parcurși la aceste antrenamente se vor ”contabiliza” pentru distanța aleasă în cadrul Hero Running Challenge. Punctele de întâlnire sunt Restaurantul Aroma din livada Palacsay și Casinoul din Parcul Central. Mai multe detalii, AICI.

Related posts

Leave a Comment