Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”: Încep probele sportive – Află câte locuri au fost scoase la concurs

Miercuri, 23 noiembrie 2022, debutează proba de evaluare a performanței fizice din cadrul concursului de admitere sesiunea octombrie – decembrie 2022, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Pentru cele 300 de locuri scoase la concurs se vor lupta 634 de candidați.

Locația pentru proba fizică este Sala de sport școlară din Chinteni. Perioada de derulare a
probei este 23-27 noiembrie 2022. Programarea pe detașamente, zile și ore poate fi consultată pe site-ul școlii.

Anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca este Centru Zonal
de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru candidații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu înscriși pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie și poliție de frontieră).

Concursul de admitere va continua cu proba scrisă de evaluare a cunoștințelor, care va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, fiind organizată de unitățile de selecție (inspectoratele de poliție județene). Examinarea medicală se va realiza pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 15 decembrie 2022 – 20 ianuarie 2023. Până în 25 ianuarie 2023 se vor afișa rezultatele finale ale concursului de admitere.

Pentru informații la zi, consultați site-ul școlii, www.scoalapolcj.ro.

Related posts

Leave a Comment