REGATUL, REVERENCE, BUFONII REGALI, cele mai interesante spectacole ale FAMOUS in perioada urmatoare!

FAMOUS este o entitate culturală de teatru gestual, acrobație și jonglerie, o mașinărie de zâmbete în stare pură.
Ce însemnă FAMOUS?

TEATRU

Descoperă magia spectacolelor Famous ce prezintă o simbioză impresionantă a teatrului cu acrobaţii spectaculoase care par imposibile.
PERFORMANȚĂ

Frumuseţea şi fizicalitate poetică sunt posibile în această fuziune artistică prin repetiție și îndeletnicire.
DESIGN VESTIMENTAR

Ţesăturile prind viaţă datorită creație artistice ale designerilor ce creionează costumul și imaginea care ulterior devine personaj.
SCENOGRAFIE

Ambianța plastică în care se desfășoară acțiunea și care are la bază, tehnica de organizare a spațiului scenic este ceea ce definește prezentarea spectacolului.
MAKE-UP

Tehnicile de machiaj și aerografie nu sunt folosite doar pentru evidenția trăsăturilor artistului, ci pentru remodelarea chipului şi construcţia măştii personajului.

Ce spectacole ne pregătesc magicienii de la FAMOUS in perioada următoare?

REGATUL un spectacol de foc cum rar întâlnești în România, este acel spectacol de fachirism plin de efecte speciale mixate și prezentate prin artele jongleriei și a firului narativ gotic reprezentat prin teatru-dans. Latura teatrală, greu de găsit la alte spectacole de fachiri, este cea care a făcut ca acesta să merite titlul de cel mai bun spectacol de foc din România, măsurat în aprecierile publicului, prin aplauze. În special pentru profesionalismul observat în tot ceea ce înseamnă costume, machiaj, coregrafie, fir narativ, prestanță și imagine.
REVERENCE o fuziune a două ere ce împreună conturează personaje venite din trecut, gata să cuprindă întreaga atmosferă de valuri invizibile de eleganță, umplând spațiul cu grandoarea lor printr-un dans lin pe catalige.
BUFONII REGALI reprezintă practic imaginea companiei, înlocuiesc cu brio clovnii și sunt mult mai dinamici, plini de șarm și cu lipici la public. Au un AS în mânecă, care atrage atenția celor mici cât deopotrivă și celor mari, prin spectacolul de acrobație și plastică corporală, echilibristică pe monociclu, jonglerie și nu în ultimul rând spectacolul de teatru interactiv și baloane de săpun.

Related posts

Leave a Comment