„Povești în cântece și dansuri” – spectacolul care aduce folclorul în prim-plan

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează evenimentul cultural „Povești în cântece și dansuri”, care aduce folclorul în prim-plan.

Spectacolul va avea loc joi, 28 martie 2024, începând cu ora 18:00, în Sala de Spectacole „Tudor Jarda”.

Evenimentul va reuni talente remarcabile din diverse domenii de studiu ale artei populare din cadrul școlii, aducând în lumina reflectoarelor cursanți ai școlii de la clasele de canto muzică populară, inclusiv cei de la secția externă din Florești, precum și cursanți ai claselor de instrumente de suflat. Alături de aceștia, Ansamblurile Folclorice „Vatră de dor” și „Șoimii Carpaților” – Florești vor încânta publicul cu jocuri populare autentice și pasiunea lor pentru tradițiile folclorice.

Pe lângă spectacolul captivant, participanții vor avea oportunitatea de a se familiariza cu meșteșugul tradițional al încondeierii ouălor printr-un atelier special desfășurat în cadrul manifestării.

Evenimentul va fi prezentat de către Anca Branea, care va ghida publicul printr-o călătorie fascinantă în universul bogat al folclorului românesc.

Persoanele interesate sunt așteptate să se alăture organizatorilor într-o seară memorabilă dedicată frumuseții și bogăției folclorului românesc!

Related posts

Leave a Comment