Obiectivul noii conduceri a Universității Cluj: Promovarea în Liga I

Noul director general al FC Universitatea Cluj, jurnalistul Ovidiu Blag, a afirmat că obiectivul său și al întregii echipe de conducere este acela de a readuce echipa clujeană în Liga I, potrivit SportinCluj.ro.

”Noi ne aflăm într-o situație în care vechiul președinte, Radu Constantea, și-a adus mandatul la îndeplinire și acum președinția clubului a fost preluată de domnul Constantin Răduță. Eu sunt managerul general al clubului, dar asta nu înseamnă că am venit să negăm ce s-a întâmplat înainte. Înțeleg și îmi asum rolul de continuator al unor proiecte. Am vorbit și dimineața cu domnul Radu Constantea și în aceste momente nu sunt în măsură să vă spun ce decizii a luat, dar cu siguranță mă interesează să continuăm cu cei care suntem uniți de același lucru, de binele Universității Cluj. Aici, la FC Universitatea Cluj, prin tradiție nu a fost vorba de resentimente și dacă ele au fost, ele s-au lămurit, dar interesul general a primat și la lucrurile astea vrem să ne întoarcem, când interesul general este binele acestei echipe și continuarea unei tradiții începute acum mai bine de 100 de ani.

Ceea ce s-a făcut până acum ar fi contrar tuturor principiilor să se șteargă cu buretele și să nu fie, de fapt, un semn al continuității. Mesajul nostru este unul al continuității. Că avem o viziune proprie, asta este altceva. Pot să spun că ne dorim promovarea în Liga 1. Asta ne dorim de la sezonul viitor. Astăzi, am fost în vestiar și le-am spus jucătorilor asta, că tot vorbim de transparență. Ei în teren ne pot demonstra dacă doresc sau nu să facă parte din proiectul de anul viitor, care vizează promovarea în prima ligă. Deci până la urmă înțelegem disensiunile și socurile emoționale, dar cea mai bună dovadă, asta în ideea în care nu sunt hotărâți să plece, este dacă demonstrează antrenorului că simt, că vibrează, că tricoul îi arde pentru interesul Universității Cluj, acela de a fi unul dintre jucătorii importanți în fotbalul românesc și să ne asumăm că vrem, că avem același obiectiv. Avem nevoie de oameni care să creadă, care să spună la finalul unei discuții că-i interesează să ajungă în Liga 1. Asta ne interesează”, a declarat Ovidiu Blag, într-o conferință de presă.

Până la îndeplinirea obiectivului, FC Universitatea Cluj joacă în play-out-ul Ligii a II-a și a debutat prost, cu un egal și o înfrângere.

Foto: FCUCluj.ro

Related posts

Leave a Comment