Mutare pe piața agtech: Mircea Drăghici preia conducerea Agrivi România

Agrivi, una dintre cele mai importante companii din industria globală agtech, care dezvoltă soluții software de management al fermelor, anunță numirea lui Mircea Drăghici ȋn funcția de director general al filialei din România. El va avea un rol important ȋn extinderea operațiunilor Agrivi din țara noastră. 

De la intrarea pe piața locală, ȋn 2020, managementul activității Agrivi din România a fost asigurat de conducerea centrală a companiei, cu sediul ȋn Londra. 

,,Agrivi este o companie sinonimă cu digitalizarea agriculturii, care oferă soluții de gestionare a fermelor personalizate, adaptate tuturor părților interesate, din industria agroalimentară. Ȋmpreună cu membrii echipei și clienții noștri incredibili, vom reuși să ne extindem acoperirea pe piața din România și să ajungem la cât mai mulți fermieri și colaboratori de-ai lor”, spune Mircea Drăghici.  

Directorul general Agrivi România este antreprenor ȋn serie, pasionat de știință și tehnologie. Este partener fondator al Venture Growth Partners de aproape opt ani și a lucrat în industria tech peste 15 ani. Ȋn noua sa poziție, Mircea Drăghici ȋși va folosi cunoștințele, experiența și expertiza în industrie pentru a aduce Agrivi ȋn poziția de lider pe piața locală. 

„Sunt entuziasmat să mă alătur echipei Agrivi. Este o oportunitate extraordinară de a face parte dintr-o companie care, prin acțiunile și viziunea sa, are un impact semnificativ asupra vieților noastre și care schimbă, fundamental, modul în care sunt produse alimentele”, completează Mircea Draghici. 

La ȋnceputul anului 2021, Agrivi și-a mărit echipa din România cu un nou director executiv de vânzări. 

Related posts

Leave a Comment