Liviu Alexa, numit sef interimar la PSD Cluj

Proprietarul unei televiziuni şi al unui site din Cluj, Liviu Alexa, a fost numit preşedinte interimar al PSD Cluj. Anunţul a fost făcut de preşedintele acestui partid, Viorica Dăncilă.

Ea l-a demis pe deputatul Horia Nasra, pentru rezultatele slabe obţinute de PSD Cluj la alegerile europarlamentare, când social-democraţii au obţinut 10,78 la sută din voturi. În Cluj-Napoca, PSD a obţinut aproximativ 7 la sută din voturile exprimate în 26 mai.

 

Noul preşedinte al PSD Cluj a amestecat de mai multe ori presa cu politica. În 2016, a candidat la Primăria Cluj-Napoca din partea partidului Mişcarea Liberală şi a obţinut 3.496 de voturi. Rezultatul electoral al Mişcării Liberale a fost sub pragul electoral de 5 la sută. În acelaşi an, Liviu Alexa a preluat o televiziune locală. ”Am eşuat lamentabil în alegeri şi mă întorc la ceea ce ştiu eu să fac mai bine”, a explicat Liviu Alexa în faţa membrilor CNA, la acea dată, potrivit PaginadeMedia.ro.

 

În anul 2012, Liviu Alexa a candidat, ca independent, pentru un mandat de deputat. În acel an, a obţinut 2.497 de voturi. Aceste voturi au reprezentat 8,9 la sută din voturile din colegiul de deputat în care candida Liviu Alexa.

 

În ultima vreme, însă, Liviu Alexa s-a apropiat de PSD. Săptămânalul Newsweek a dezvăluit că firma sa a încasat de la PSD suma de 431.000 de lei.

Related posts

Leave a Comment