Ultimele 300 de bilete disponibile la concertul DISCOTECA ’80 de la BT Arena

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE şi OTTAWAN vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80, organizat de Backstage Production. Doritorii mai au la dispoziţie doar 300 de bilete puse în vânzare pentru concert.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacţiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deşi în trecut nici nu-şi permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artişti pe care i-au adorat în tinereţe”, detaliază Levente Sánta, directorul evenimentului.

Ultimele 300 de bilete disponibile se pot achiziţiona ONLINE pe:

  • eventim.ro;
  • bilete.ro;

sau la agenţiile de bilete din oraş:

  • Iulius Mall (parter) – Standul eventim.ro;
  • BTarena (Sala Polivalentă) – Casieria bilete.ro;
  • librăriile Diverta din toată ţara;
  • hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
  • librăriile Cărtureşti din toată ţara;
  • librăriile Humanitas din toată ţara;
  • benzinăriile OMV din toată ţara;
  • magazinele Orange Shop din toată ţara.

Preţurile biletelor încep de la 139 lei + TAXE şi pot fi consultate pe www.discoteca80.ro.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe acelaşi scaun cu însoţitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniţi vor plăti bilet cu preţ de adult.

Melodii cunoscute şi îndrăgite – ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar şi multe altele vor răsuna în 21 septembrie, când publicul va avea ocazia să îi vadă şi să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

Evenimentul va avea o durată de peste 5 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audienţa cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediţie. În septembrie 2018, la a doua ediţie a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga ţară a cântat, a dansat şi s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue şi Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat şi Fancy.

Mai multe informaţii despre bilete şi despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Related posts

Leave a Comment