Gabriela Szabó (re)vine la Cluj. Află secretele campioanei care a ajuns mereu cu un pas înaintea tuturor, la conferinţa The Woman

Multipla campioană mondială la atletism, Gabriela Szabó vine la Cluj – Napoca, în perioada 14 – 15 martie, pentru a discuta cu peste 500 de femei lideri în cadrul Conferinţei de Leadership Feminin The Woman despre performanţele sale profesionale şi mentalitatea de învingător, elementele cheie ce au definit-o de-a lungul carierei de sportiv internaţional.

Educaţia, puterea de a schimba lumea! este tema principală a celei de-a 6-a ediţii a conferinţei la care va lua parte şi Gabriela Szabó, figură recunoscută pe plan internaţional pentru rezultatele remarcabile din sport.

 

Bistriţeancă de origine, absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Gabriela Szabó are un palmares impresionant de medalii: este declarată cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei; este de patru ori campioană mondială la seniori şi o dată la juniori, dar şi vicecampioană olimpică, acestea fiind doar o parte din premiile obţinute de-a lungul carierei. După 20 ani de activitate, Gabriela Szabó s-a alăturat companiei Adecco în calitate de CSR&Public Affairs Manager pentru a susţine tinerii să-şi găsească drumul în viaţă, educaţie şi carieră.

 

Am o vorbă pe care o transmit de fiecare dată: suma sacrificiilor trebuie să fie mai mare decât suma regretelor. Pentru orice lucru în parte trebuie să faci un sacrificiu pentru a nu avea mai târziu regretul că nici măcar nu l-ai încercat. Tocmai de aceea au apărut şi rezultatele în cariera mea atât de repede. Îmi place să fiu tot timpul prima. Atunci când îţi doreşti ceva trebuie să munceşti extrem de mult şi cu perseverenţă. Altfel nimic nu pică din cer”, spunea Gabriela într-un interviu recent despre succesul ei în carieră.

 

Cum să devii antreprenor fără să îţi rupi gâtul – Masterclass The Woman

Din cauza cifrelor tot mai îngrijorătoare despre procesul educaţional continuu în România, ediţia din acest an a conferinţei are scopul de a sublinia importanţa educaţiei în societate şi rolul esenţial al femeii în tot acest proces. Alături de Gabriela Szabó vor lua cuvântul şi alte femei de succes care vor susţine prezentări, dezbateri şi workshopuri în cele două zile ale evenimentului.

„Cum să devin antreprenor fără să-mi rup gâtul?” este masterclass-ul susţinut în 14 martie de Mirela Bucovicean, fondatorul Molecule F care va aborda principalele noţiuni pentru construirea unui business şi a unui brand, şi va implica studii de caz personalizate pentru brandurile participantelor. Participantele prezente la eveniment vor participa şi la workshopurile incluse în agenda evenimentului cu accent pe leadership, comunicare şi management alături de speakerii Lucia Ciuca (Managing Director Quantum Data Science) sau Monica Eugeniu (Managing Director learning about).

 

În 15 martie Karina Ochis, CEO & Brand Master la KO by Karina Ochis şi fondator al Elite Life Beauty and Wellbeing Spa va împărtăşi participantelor din cariera sa de antreprenor, investitor, antrenor şi speaker. Karina este un vizionar şi o femeie de afaceri care călătoreşte în jurul lumii pentru a căuta soluţii optime de dezvoltare profesională. În cadrul panelului de debate „Educaţia, puterea de a schimba lumea”, antreprenoarea va oferi informaţii valoaroase despre branding, marketing, antreprenoriat şi stil de viaţă.

Alături de Karina, speakerii Ella Björns (Speaker Internaţional&Consultant), Mellisa Sterry (Fondator Bionic City), Einat Dan (Makeup artist), Eleanor Tabi Haller-Jorden (Preşedinte&CEO The Paradigm Forum), Daniela Palade Teodorescu (Editor şef Avatanje), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Elena Maria Gheorghiu (Co-fondator OvidiuRO) vor susţine prezentări şi dezbateri în cea de-a doua zi a evenimentului.

 

Conferinţa The Woman, 6 ani de excelenţă

Conferinţa The Woman promovează un proces educaţional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spaţiul public, fiind un punct de referinţă pentru femeile dornice de dezvoltare”, au declarat organizatorii evenimentului, Libero Events. Ediţia din acest an se desfăşoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference.

Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes şi a ajuns la a şasea ediţie.  Peste 500 de femei de succes îşi dau întâlnire an de an şi discută despre cum îşi pot îmbunătăţi viaţa, atât la job cât şi acasă. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediţiei curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

Related posts

Leave a Comment