Dan Petrescu: Eu sunt o victimă, nu Alin Minteuan

Antrenorul principal al CFR Cluj, Dan Petrescu, a făcut noi dezvăluiri legate de scandalul provocat de fostul său secund, Alin Minteuan, anunță SportinCluj.ro. Într-o intervenție la DigiSport, Dan Petrescu a explicat de ce nu mai dorește să stea de vorbă cu Alin Minteuan.

„Minteuan a părut o victimă, dar de fapt eu sunt victima. Mie mi-a promis cu o zi înainte că amână încasarea primelor, nu a salariilor, așa cum toți antrenorii au acceptat. Am reușit să îi prelungesc contractul cu 2 ani, am vorbit cu patronul și a fost de acord. Am vorbit cu Alin, am fost la el acasă, totul a fost ok.

A doua zi, când cei de la Cluj i-au trimis hârtia să semneze că e de acord cu întârzierea, el a zis că nu e de acord cu așa ceva, că nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni. Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri. L-am întrebat dacă eu l-am mințit vreodată, el a zis nu. Dacă zicea din prima că nu e de acord, îl înțelegeam.

Nu i-am mai răspuns la telefon, normal. Ce să-i zic, «Bă, tu mă minți pe mine?». De ce să-i mai răspund?”, a declarat Dan Petrescu. În locul lui Alin Minteuan, CFR Cluj l-a angajat drept antrenor secund pe Costin Curelea, fost jucător la Sportul Studențesc.

Related posts

Leave a Comment