Ultimul pas spre liberalizarea pieței energiei – Ce spune EOn România

De la 1 iulie 2020, prețul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se va forma liber, în funcție de condițiile din piață.

Clienții E.ON, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale, electricitate și soluții energetice din România, care au la acest moment un contract reglementat, vor primi o ofertă pe parcursul lunilor mai și iunie, odată cu factura, au anunțat reprezentanții companiei.

”O veste bună este că furnizarea gazelor naturale este garantată și după 1 iulie în baza contractelor existente, în cazul în care clienții nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piața liberă.

Totodată prețul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil și este cel mai mic preț din oferta curentă a companiei pentru clienții casnici din piața liberă.

Veți avea în continuare acces gratuit la serviciile consacrate:

  • E.ON Myline – contul de client prin care puteți gestiona și achita facturi, transmite indexul autocitit sau puteți confirma o plată direct de pe laptop sau smartphone;
  • Ioana – asistentul virtual de la care puteți obţine informaţii despre factură şi transmite indexul contorului fără a fi nevoie de interacţiunea cu un agent;
  • eBooking – serviciul prin care vă puteți planifica vizita la oricare dintre magazinele companiei;
  • info SMS și autocitire index – serviciile prin care puteți afla cât aveți de plătit, puteți confirma o plată și transmite indexul autocitit”, mai spun reprezentații EOn România.

Related posts

Leave a Comment