Cum va fi petrecerea de Revelion 2020 din centrul Clujului

Clujenii și turiștii care se găsesc în Cluj-Napoca de Revelion sunt invitați la o petrecere publică, organizată de Primărie. Iată programul petrecerii:

Pentru sfârșitul anului 2019, Primăria a pregătit momente artistice cu interpreți de muzică etno, dance și live band, care vor crea o atmosferă memorabilă, oferind un spectacol energizant, pentru toate gusturile:

– La ora 22:00, pe scena din Piața Unirii va începe concertul oferit de trupa Datina;
– de la 23:00 va continua, pe scena de la kilometrul 0 al orașului, trupa DJ Project;
– În Piața Avram Iancu, de la ora 00.00, va avea loc un impresionant spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie.
– Seara se va încheia în Piața Unirii alături de Arpy & Zip Band, care vor concerta de la ora 00:15.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează aceste evenimente în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon etc.

Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită în data de 31 decembrie, după următorul program:

10:00-11:30
12:00-13:30
14:00-15:30
22:00-01:00 

Related posts

Leave a Comment