CTP Cluj-Napoca a lansat o licitaţie pentru achiziţia a 10 noi autobuze

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția a 10 noi autobuze.

În documentaţia de licitaţie se precizează că procedura vizează achiziția a maxim 10 bucăți de autobuze diesel noi, cu o lungime care să nu depășească 9,5 m, categoria M3 clasa II, cu motor EURO VI D, achiziție comună cu Municipiul Cluj-Napoca. Municipiul Cluj –Napoca va finanța 8 autobuze și va încheia contractele subsecvente pentru acestea, iar 2 bucăți se vor finanța din surse proprii și CTP va încheia contractele subsecvente pentru acestea. Autobuzele trebuie să aibă o durată de funcționare de minim 12 ani și durată de utilizare fără reparație generală de minim 8 ani. Pe lângă sistemul de climă, autobuzele mai trebuie să fie dotate și cu sistem audio-video, dar și cu router WIFI separat pentru furnizarea de servicii de internet gratuit călătorilor. Minim 25 de călători vor putea utiliza simultan în condiții performante acest serviciu. De asemenea, trebuie să aibă montate minim 15 prize USB pe peretele lateral între scaune pentru alimentarea dispozitivelor mobile.

În ceea ce priveşte locurile disponibile, vor fi asigurate minim 30 de locuri pe scaune pentru pasageri, scaunele fiind tip scoică, tapisate, cu confort sporit pentru deplasări mai lungi, cu susținere laterală și tetieră încorporată în scaun.

Potrivit CTP, durata contractului este de 48 de luni, iar ofertele se pot depune până în 16 iulie 2020. Criteriul de atribuire al contractului va fi cel mai bun raport calitate-preț, valoarea estimată a acestuia fiind de 6,3 milioane de lei.

 

Related posts

Leave a Comment