Clujenii s-au distrat și în a treia zi din Zilele Clujului

In cea de a treia zi de evenimente din cadrul Zilelor Clujului, peste 110.000 de clujeni și vizitatori din afara orașului au luat parte la program. Centrul Clujului s-a umplut dimineață de magie și culoare în cadrul paradei, iar seara Piața Unirii a devenit o elegantă sală de spectacol în cadrul concertului de muzică clasică.

În debutul celei de-a treia zi, parada a purtat exemplul inclusivității, valoare prioritară la Cluj-Napoca, motiv pentru care 25.000 de clujeni au celebrat frumusețea comunității care colaborează în tot ceea ce face.

Clujenii reîntorși în Piața Unirii au ascultat un concert de muzică clasică după notele celor de la Bigg Dimm a’Band și Academia Națională de Muzică ,,Gheorghe Dima”.

Pe strada Kogălniceanu, iubitorii de bunătăți culinare și-au găsit locul la Festivalul Gastronomic Internațional, ca mai apoi să fie uniți de artă, muzică și comunicare în cadrul Festivalului Multiculturalității – Ethnicity.

Copiii și-au sărbătorit ziua

Soarele a fost alături de copii și le-a oferit cea mai bună vreme pentru a-și sărbători ziua, de 1 iunie, prin diverse activități educaționale, creative și sportive, atât în Parcul Central cât și în parcurile de cartier (CT 19, 14 Iulie, Zorilor, Feroviarilor, Armătura, Iulius), în Bazele Sportive Gheorgheni, La Terenuri și la Centrele de Cultură și de Tineret. Mai mult, copiii au participat la cea mai distractivă cursă acvatică și caritabilă, Cursa de Rățuște, organizată pe Râul Someș.

Finalul zilei de sâmbătă ne-a adus în jurul celei mari mese, pe strada Iuliu Maniu, unde fiecare dintre noi și-a adus gustările preferate și a împărtășit cele mai frumoase amintiri din copilărie la Midnight Snack.

Ieri, la Zilele Clujului, toți am fost copiii și ne-am bucurat de tot ce are mai frumos orașul: oamenii săi și legăturile formate! Ne revedem azi, în ultima zi, pentru a ne relaxa și distra împreună în locurile preferate, cu oamenii care ne fac zilele și nopțile mai frumoase.

 

CITEȘTE ȘI:

Zilele Clujului vor avea loc în 18-21 mai – Primăria așteaptă idei și propuneri de la cetățeni

Instituțiile de cultură ale Consiliului Județean Cluj, prezente în cadrul Zilelor Clujului

 

Related posts

Leave a Comment