Zilele Clujului vor avea loc în 18-21 mai – Primăria așteaptă idei și propuneri de la cetățeni

Clujenii pot trimite idei și propuneri pentru Zilele Clujului, aflat anul acesta la a XI-a ediție. Proiectele pot fi trimise până pe data de 14 aprilie. Zilele Clujului vor avea loc în acest an între 18 și 21 mai. Primăria Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului, a lansat un apel de idei și propuneri de proiecte pentru ediția aniversară a Zilelor Clujului.

„Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de 4 zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare”, au transmis organizatorii.

Cum pot fi depuse propuneri?

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.

Precedenta ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 270.000 participanți în cele 4 zile de evenimente.

Related posts

Leave a Comment