Amenzi pentru nepurtarea măștii, în județul Cluj

Joi dimineață, în intervalul orar 07:00-08:30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au acţionat în sistem integrat, împreună cu poliţiştii locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, verificând respectarea normelor de protecţie individuală în mijloacele de transport în comun şi în staţiile acestora.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 248 de persoane, 88 dintre acestea fiind sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020.

De asemenea, poliţiştii din Florești au verificat 25 de mijloace de transport în comun. În urma abaterilor constatate, 5 călători au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au acţionat și ei în intervalul orar 11:00-13:00, fiind verificate restaurante, unităţi alimentare, mijloace de transport în comun şi terase situate în zona de competenţă și au sancționat 11 persoane, pentru nepurarea măștii de protecţie sau purtarea necorespunzătoare a acesteia.

În Apahida au fost verificate pieţe, unităţi alimentare, restaurante şi terase, dar şi mijloace de transport în comun de pe raza comunei, fiind legitimate 47 de persoane. Aici au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020.

Related posts

Leave a Comment