Află când e We Love Retro 2020 și în premieră noul eveniment We Love Retro Ediția Anilor 2000!

După șase ediții de succes, organizatorii We Love Retro au două vești: când va fi următoarea ediție, dar și un eveniment dedicat anilor 2000.

Următoarea ediție de We Love Retro va avea loc pe data 21 noiembrie 2020.

Mai mult decât atât, un concept nou marca Spotlights este ediția We Love Retro Anii 2000, care va avea loc pe 9 mai la BT Arena și va întoarce în timp la cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă.

Cea de-a șasea ediție a We Love Retro a adus în fața a participanților o parte din cei mai îndrăgiți artiști internaționali.

Coolio, C-Block, Captain Hollywood Project, Down Low, E-rotic, Culture Beat si Rednex au fost regii scenei care au oferit publicului o călătorie veritabilă în timp, plină de nostalgie. Artiștii au reușit să ridice întreaga sală în picioare, să danseze până dimineață pe ritmurile cu care au crescut. Atmosfera a fost întreținută și de Sorin Lupașcu, unul din cei mai prestigioși DJ români din anii 90.

Cea de-a doua surpriză a serii care a emoționat și surprins publicul a fost show-ul lui Bogdan Ioan, câștigătorul ediției 2018 a emisiunii “Vocea României” și a lui tribute band Michael Jackson.   

Petrecerea a continuat până în zori alături de DJ Alex și Bogdan. Exploziile de confetti și jocurile de lumini au completat spectacolul artiștilor și au făcut din We Love Retro o experiență memorabilă.

Ediția a șasea a evenimentului “We Love Retro”, care a avut loc pe 23 noiembrie 2019, a umplut la capacitate maximă BT Arena.

Participanții s-au distrat la cel mai mare Retro Party din România, au dansat, au cântat și s-au dezlănțuit pe cele mai tari hituri ale anilor 90’.

Organizatorii evenimentului au anunțat o nouă ediție marca We Love Retro 2020 și în premieră noul eveniment We Love Retro Ediția Anilor 2000!

Prima ediție a We Love Retro a debutat în 2014. Este un eveniment marca Spotlights care se ocupă de organizarea unor evenimente inovative care contribuie  la dezvoltarea pieței de evenimente din Cluj-Napoca. Spotlight au fost primii organizatori din România care au adus pe scenă artiști precum Nana, Ice MC, Loona, Snap! Lou Bega, Mr. President, CC Catch     etc. 

Related posts

Leave a Comment