Hunor Kelemen a votat la Cluj – Află ce îi transmite viitorului președinte al României

Președintele UDMR, Hunor Kelemen, a votat într-o secție amenajată într-un liceu din cartierul Zorilor din Cluj. El a declarat presei că opțiunea sa a fost aceeași ca la primul tur. El a ținut să transmită și un mesaj viitorului președinte.

”Să fie activ, să fie implicat, să încerce să înțeleagă problemele societății și să aibă niște priorități: România să conteze, să fie pe primul loc în interesul fiecărui om și niște priorități pentru următorii cinci ani, în așa fel încât respectul să fie un principiu și o valoare bază și încrederea în societate”, a declarat Hunor Kelemen la ieșirea de la urne.

El a încurajat toți cetățenii să iasă la vot. ”Trebuie să voteze de fiecare dată când este posibilă reformarea clasei politice. Așa am procedat și eu și îi încurajez pe toți să facă la fel. Doresc ca în următorii ani România să fie o țară prosperă, unde încrederea reprezintă o valoare de bază, unde toți cetățenii statului, inclusiv maghiarii, sunt respectați. Doresc o țară în care președintele are o viziune și un proiect pentru viitor. Sper că în următorii cinci ani va fi mai mult progres și vor exista mai puține conflicte!”, a transmis liderul UMDR, prin intermediul biroului său de presă,

Hunor Kelemen a venit la vot împreună cu soția sa și cei doi copii.

Related posts

One Thought to “Hunor Kelemen a votat la Cluj – Află ce îi transmite viitorului președinte al României”

  1. […] Hunor Kelemen a votat la Cluj – Află ce îi transmite viitorului președinte al României […]

Leave a Comment