A început Electric Castle la Bonțida

Primul mare festival muzical organizat în România după izbucnirea pandemiei este Electric Castle. Distracția a început deja în Bonțida, în curtea castelului Banffy, acolo unde s-au strâns deja mii de oameni. Festivalul va ține până în 15 august, iar de luni se va muta în Cluj-Napoca. Există trenuri și autobuze speciale care îi duc pe spectatori în Bonțida, potrivit Via Cluj TV.

Bucuria este emoția dominantă în rândurile celor care au ajuns deja în Bonțida, pentru a participa la Electric Castle. Tinerii au venit în număr mare, iar cizmele de gumă nu lipsesc din garderoba lor. Ele vor fi mai mult decât simple accesorii, deoarece ploaia a devenit deja o tradiție la Electric Castle, iar pe cerul Bonțidei se află deja nori. Festivalul va rămâne în Bonțida doar în acest sfârșit de săptămână, iar apoi se va muta în Cluj-Napoca, spune una dintre organizatoare, Ema Prisca.

Pentru artiști, reîntâlnirea cu publicul a reprezentat cea mai mare bucurie, spune directorul tehnic al Electric Castle, Andrei Cojocariu.

De luni, festivalul va continua în Cluj-Napoca, în nouă locuri diferite. În centrul orașului vor avea loc concertele, iar pe Cetățuie vor fi organizate petreceri. Absolut toți participanții vor trebui să fie vaccinați sau testați împotriva coronavirusului.

Related posts

Leave a Comment