Vybe Wear lansează colecția Music4Trees.

Start-up-ul Vybe Wear, în colaborare cu platforma de crowdfunding Startarium, lansează colecția de genți și borsete a anului 2020.

”Colecția poartă numele de #music4trees, iar motto-ul acestei campanii este “Reuse, recycle, plant, play”, iar pentru fiecare produs achiziționat plantăm un copac, cu ajutorul celor care ne susțin, dar și cu toate persoanele care doresc să se ofere voluntare”, spun reprezentanții start-up-ului.

“Plecând de la ideea reutilizării și reciclării am realizat produsele ECO-friendly: Vybe Wear. Ai posibilitatea să porți muzica preferata, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară. Conceptul este nou și îmbină perfect partea de servicii prin muzica la evenimente, cu faptul că poți fi un ambasador al reciclării prin simplul fapt că porți Vybe. Promovarea muzicii și importanța reciclării prin Vybe, în rândul publicului țintă, în diferite zone din natură și locații de evenimente să devină o misiune comună cu cei care susțin ideea.”, a declarat Cristianl Rusu, managerul Vybe Label.

Related posts

Leave a Comment