Unul dintre cele mai apreciate spectacole de la „Puck” revine pe scena teatrului

Unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca revine în curând pe scena instituției.

Este vorba despre „Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, scenariul și regia lui Decebal Marin, programat pentru duminică, 9 aprilie 2023, de la orele 11:00 și 12:30, precum și marți, 11 aprilie 2023, de la ora 17:00.

Spectacolul este o reprezentație foarte colorată și construită ingenios, de la păpușile care apar în scenă până la integrarea actorilor în ansamblu. În versiunea lui Decebal Marin, e un spectacol savuros, care provoacă nu doar entuziasmul și participarea copiilor, ci și amuzamentul adulților.

Distribuția este formată din Ramona Atănăsoaie, Andra Ștefan, Andreea Bolovan, Angelica Pamfilie, Ion Iurcu, Călin Mureșan, Iulian Lungu, Robert Trifan și Adina Ungur.
Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar ilustrația muzicală de Traian Păcurar.
Durata spectacolului este de 50 de minute.
Reprezentațiile au loc în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Related posts

Leave a Comment