Un nou card de reduceri pentru studenţii clujeni

Un nou card de reduceri va fi disponibil, pentru studenţii clujeni, de la începutul lunii octombrie.Astfel, studenţii se vor putea bucura de oferte unu plus unu gratis, oferte speciale sau reduceri de preţuri.

Cardul va fi valabil pentru transportul în comun, restaurante, puburi, școli de șoferi, cinematografe, centre de înfrumusețare, librării, centre de limbi străine sau magazine de îmbrăcăminte şi încălțăminte.

Este vorba despre cardul Internaţional Student Identity Card (ISIC), singura legitimaţie studenţească recunoscută la nivel internaţional, în peste 130 de ţări. Cu ajutorul acesteia, studenţii vor avea acces la mai bine de o sută şaizeci de mii de locaţii din lume, printre care se numără şi peste două mii de locaţii din ţară.

“Sunt convins că ISIC-ul va deveni cel mai bun companion al studenţilor din oraşul nostru, datorită beneficiilor pe care le aduce acestora. Mai mult, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca a câştigat titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2015, va atrage atenţia unui număr important de studenţi din întreaga Europă”, susţine Andrei Munteanu, reprezentantul ISIC Cluj.

ISIC a fost creat în 1953 ca şi un intrument de susţinere a tinerilor care să le permită acestora să călătorească peste tot în lume.

Related posts

Leave a Comment