Tinerii supravieţuitori de cancer vor alerga pentru a transmite mesajul “Fuck Cancer”

Temerarii, tinerii care au învins cancerul, vor alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti sub egida echipei “F#ck Cancer!”.Aceştia vor fi prezenţi la linia de start pentru a demonstra că sunt alături de copiii şi tinerii care au fost diagnosticaţi cu boala pe care ei au învins-o.

Pentru că sunt tineri, pentru că au fost atât de nedrept afectaţi de o experienţă nedorită şi oribilă, atunci când nu mai este nimic de spus, aceşti tineri strigă într-un glas: “Fuck Cancer!”. Pentru prima dată, susținătorii cauzei vor alerga la Maratonul Bucureşti ca și membri ai echipei F#CK CANCER.

Maratonul se va desfăşura în perioada 4-5 octombrie. Distanţa celei mai lungi curse este de 42,195 km. Startul se va da la ora 09:00, iar timpul limită este de şase ore. De asemenea cei care doresc să participe la maraton pentru echipa Temerarilor, pot opta pentru una dintre cele patru curse destinate adulţilor sau pentru cursa destinată copiilor:
– Maraton – 42,195 km
– Şatfetă – 4×10,548 km
– Semimaraton – 21.097 km
– Cursa Populară – 2,9 km
– Cursa Copiilor – 0.85/1.4 km

Ca să puteţi participa la maraton trebuie să vă înregistraţi pe site-ul oficial: http://bucharest-marathon.com/en/registration/?cursa=marathon.


Related posts

Leave a Comment