Un bărbat de aproape 400 de kilograme va fi operat pentru a scăpa excesul de greutate


Stelian Jurcă care cântăreşte aproape 400 de kilograme a fost transportat la spitalul Sfântul Ioan din Capitală. El va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a putea scăpa de sutele de kilograme care i-au transformat viaţa un coşmar. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l putea ridica şi muta într-o maşină de intervenţie.Stelian Jurcă nu a mai ieşit din casă de mai bine de un an. A fost nevoie de 16 persoane pentru ca fostul gardian să ajungă într-o maşină care să îl ducă la spital, unde i se va micşora stomacul cu ajutorul unui inel.
Doar pentru a se putea ridica din pat, avea nevoie de ajutorul altor cinci persoane. Ultima dată când a încercat să iasă din casă a alunecat pe gheaţă după câţiva paşi. De atunci, a renunţat să se mai gândească la plimbări.
Stelian Jurcă este căsătorit şi are o fiică. Bărbatul a lucrat la Poliţia Comunitară din sectorul 2. După ce a fost concediat, în urmă cu cinci ani, s-a îngrăşat cu 150 de kilograme. El a fost demis din cauza greutăţii pentru că nu a reuşit să treacă de probele sportive la care fusese supus.
Bărbatul a fost diagnosticat anul trecut cu obezitate morbidă.

Related posts

Leave a Comment