“U” Jolidon s-a impiedicat la Baia Mare

După un start de vicecampioană în returul Ligii Naționale de handbal feminin, clujencele s-au împotmolit la Baia Mare, unde au ratat victoria doar la 2 puncte diferență față de adversarele HCM Știința Baia Mare. (26-24).Meciul etapei a XVI-a a fost marcat de determinarea băimărencelor de a lua cele două puncte puse în joc, jucătoarele Clujului nereușind să treacă peste adversare. Scorul a fost deschis de către gazde, distanțându-se chiar și la 3 goluri de vicecampioane (7-4, min.12). În cele 30 de minute ale primei reprize, clujencele au redus din diferență, reușind să intre la pauză cu un avantaj de 2 goluri (16-14). Cea de-a doua repriză a fost în totalitate sub amprenta jucătoarelor HCM Știința Baia Mare, care au reușit în debutul reprizei secunde 4 goluri consecutive. (18-16, min.39). După 10 minute de stagnare, “studentele” au înscris prin Magdalena Paraschiv, care a însemnat și ultimul moment de glorie pentru oaspete. Treptat clujencele au pierdut teren în fața băimarencelor, în minutul 54 fiind conduse cu 4 goluri. În ciuda eforturilor de final, fetelor lui Gheorghe Covaciu le-a lipsit determinarea, care le-a adus eșecul în cele din urmă, scor final 26-24 în favoarea echipei gazde.
Pentru “U” Joldion au înscris: Mihaela Ani-Senocico (7), Nicoleta Dincă (5), Magdalena Paraschiv (5), Simona Vintilă (3), Adriana Florentina Turodache (3), Florina Chintoan (1), Mihaela Tivadar (1).

Partida cu HCM Știința Baia Mare reprezintă abia a treia înfrângere pentru clujence în urma a XVI etape ale Ligii Național de handbal feminin, în urma căreia “U” Jolidon rămâne în poziția secundă a clasamentului, cu un total de 25 de puncte, după lidera Oltchim. În urmatoarea etapă “U” Joldion Cluj întâlnește pe teren propriu formația SCM Craiova. Partida este programată pentru data de 27 februarie, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment