Un copil s-a inecat la bazinul olimpic

Un copil a carui varsta nu se cunoaste inca, s-a inecat in aceasta seara in bazinul olimpic. Circumstantele accidentului sunt, deocamdata, necunoscute.Un copil a carui varsta nu se cunoaste inca, s-a inecat in aceasta seara in bazinul olimpic. Circumstantele accidentului sunt, deocamdata, necunoscute.


Vom reveni cu amanunte.

UPDATE 22.30 Conform puratorului de cuvant al Politie Cluj Gina Pop, copilul urma cursuri de initiere in inot la bazinul mic din Piscina Olimpica si a fost observat doar cand era sub apa.

“S-a sesizat 112 in jurul orei 19.30 si ajuns la fata locului o ambulanta SMURD. Timp de o ora si jumatate i s-a facut resuscitare copilului”, a explicat Gina Pop. Copilul a inceput sa prezinte semne vitale si a fost transportat de urgenta la Institutul Inimii pentru ingrijiri de specialitate.

Un martor care a ajuns la cursuri in jurul orei 20.00 a spus ca copilul era inca in resuscitare cand a ajuns. “Mama copilului a aflat de incident abia cand a venit sa il ia pe copil acasa de la ore”, a spus un martor.


UPDATE 22.33 Dr. Nicoale Moldovan, coordonator SMURD Cluj, a declarat pentru citynews.ro ca micutul a fost operat. “Dupa incercarile de resuscitare de la fata locului, s-a inregistrat o activitate cardica, dar foarte slaba. Medicii de la Institutul inimii l-au operat si l-au pus pe stimulator cardiac, dar, din nefericire, eforturile lor au fost zadarnice”, a precizat dr. Moldovan.

Cadavrul copilului va fi transportat la IML in cursul diminetii pentru a se efectua autopsia.


UPDATE 22.36 Nici la aceasta ora, imprejurarile in care s-a inecat copilul nu sunt cunoscute.

Related posts

Leave a Comment