TOKEN, principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia

Token Financial Technologies, principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia, intră pe piața din România prin intermediul brand-ului Odero. Investiția inițială este de 5 milioane de euro și a fost realizată din fonduri proprii, urmând ca până la finalul anului 2023 să ajungă la suma de 7 milioane de euro.

„Strategia noastră pe termen lung este să oferim o gamă foarte largă de produse și tehnologii de plăți online și offline comercianților de orice mărime și din orice industrie”, spune Kemal Özmen, președinte al Consiliului de Administrație Token Financial Technologies România.

„În ultimii ani, România a devenit una dintre cele mai atractive piețe din Europa în domeniul fintech, atât din perspectiva ecosistemului de start-up-uri, cât și a potențialului de scalare. Toate acestea ne-au determinat să alegem România ca primă subsidiară TOKEN în afara Turciei, un pilon esențial în strategia noastră de expansiune pe plan global. Perspectiva este să ne extindem în Estul Europei, în Asia Centrală și în Orientul Mijlociu”, a mai adăugat acesta.

Token Financial Technologies face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, prezent în România din anul 2003 prin brandurile Arctic, Beko, Grundig, Ford și Otokar.
Cu un portofoliu de circa 800.000 de utilizatori, Token Financial Technologies este liderul pieței platformelor de plăți din Turcia, gestionând zilnic aproximativ 4 milioane de tranzacții în această țară

Related posts

Leave a Comment