Găzduire WordPress Pro în București, Amsterdam, Londra sau Dallas, grație Hosterion

Ai un website de prezentare sau un magazin online? Probabil lucrezi cu WordPress și cu un plugin de eCommerce de tipul WooCommerce, caz în care pentru tine sunt importante trei aspecte: rapiditatea site-ului, securitatea informațiilor și ușurința în administrare.

Hosterion le asigură pe toate trei și ceva în plus. Nu ne crede pe cuvânt, ci parcurge materialul de mai jos.

Care-i povestea cu WordPress?

Pe scurt, WordPress-ul este un sistem prin care se administrează conținutul. Dacă preferi să citești pe domeniu mai mult în limba engleză, cel mai probabil îl vei recunoaște sub denumirea de CMS – Content Management System.

De ce-i atât de popular? Este gratuit și open source, mai exact codul său poate fi modificat și redistribuit după bunul plac al utilizatorilor. Deci poate să-l folosească oricine, oricum are nevoie. Chiar dacă inițial a început drept platformă pentru bloguri și tu probabil îl folosești/îl vei folosi pentru magazinul tău online sau pentru un site de promovare, poate să ducă lejer și forumuri, liste de mailing, sisteme de e-learning și așa mai departe. Dacă-l folosești deja pentru magazinul online, ai auzit mai mult ca sigur și despre plugin-ul WooCommerce.

Ca idee, cu ajutorul său poți să adaugi și să editezi conținut după pofta inimii, fără să fie nevoie să faci un curs avansat pentru IT-iști. Se ocupă plugin-urile de funcționalitățile avansate, poze, formulare de contact și altele, nu-i nevoie să studiezi tu programarea și să înveți să codezi.

Probabil te-am convins deja să folosești WordPress/WooCommerce pentru afacerea ta. Dar acum urmează partea mai puțin plăcută:

De ce ai nevoie de servicii de găzduire WordPress

WordPress-ul e într-adevăr foarte fain, dar are și câteva neajunsuri:

  • ● Dacă nu-l actualizezi periodic, crești șansele ca website-ul să fie spart;
  • ● Poți constata destul de des că performanța site-ului nu e chiar ce ți-ai dori să fie.

Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că site-ul se încarcă greu, ești și descoperit în fața hackerilor și a altor persoane rău intenționate. Ar fi păcat să pierzi frumusețe de muncă sau să-ți plece clienții de pe site, pentru că nu se încarcă suficient de repede, nu-i așa?

Aici intervin serviciile de găzduire WordPress.

Beneficiile Hosterion, acum și în străinătate

Hosterion oferă deja de un an de zile pachetele de găzduire WordPress Pro pe serverele din București, dar cererile venite de la clienții existenți i-au determinat să ofere aceste servicii și în locațiile din străinătate.

Așadar, acum serviciile premium Hosterion sunt disponibile inclusiv în Amstredam, Londra și Dallas. În timp ce plasezi comanda, mai trebuie doar să alegi centrul preferat. Te sfătuim să faci această alegere în funcție de piața pe care o țintești.

Cu ce te încălzește poziția fizică a unui server de găzduire? Sau, cu alte cuvinte, de ce să alegi găzduirea la Londra și nu la București? Cu cât vizitatorii sunt mai aproape de server, cu atât încărcarea va fi mai rapidă.

Dar hai să vezi care sunt beneficiile de care vorbeam:

  • ● Un website stabil și rapid;
  • ● Securitate sporită și Protecție DDOS* Voxility 1 Tbps+;
  • ● Ușurință în administrare și creșterea eficienței;
  • ● Uptime garantat de peste 99,9%;
  • ● Unelte de depanare pentru paginile lente;
  • ● Migrare WordPress gratuită;
  • ● Suport tehnic disponibil 24/7.

În plus, Hosterion lucrează cu hardware de ultimă generație, software dezvoltat in-house, dar și cu cele mai populare unelte software – WordPress Toolkit.

Această interfață de management a funcțiilor îți permite să instalezi, configurezi și gestionezi site-ul tău, grație opțiunilor de clonare sau actualizare inteligentă. Vine la pachet cu orice pachet de găzduire web WordPress Pro pe care îl alegi.

Orice pachet include migrarea WordPress a domeniului principal de la alt furnizor. Se vor ocupa tehnicienii Hosterion de ea.

În cazul oricăror alte migrări, te sfătuim să contactezi departamentul de suport pentru a realiza o evaluare de cost.

Ai acces la mai multe pachete de găzduire WordPress Pro, de la 4G, până la 18G. Prețurile încep de la 10€ pe lună și pot ajunge până la 100€ pe lună, în funcție de opțiunile pe care vrei să le ai incluse.

Cele mai frecvente întrebări despre serviciile de găzduire WordPress Pro, oferite de Hosterion

Pot să-mi fac gratis un site cu WordPress?

Chiar dacă atât WordPress-ul în sine, cât și programele adiționale, sunt gratuite, cel mai probabil vei avea nevoie de un designer sau un programator, asta dacă n-ai diverse abilități tehnice.

Cu ce mă pot confrunta când operez un site WordPress?

Dacă site-ul nu este întreținut periodic, acesta poate fi spart de către hackeri. Una dintre cele mai importante și eficiente măsuri de protecție este actualizarea periodică a plugin-urilor. A doua problemă este reprezentată de viteza insuficientă de încărcare a site-ului.

De ce să apelez la un serviciu de hosting WordPress Pro?

Pentru că Hosterion îți oferă pachete care includ diverse facilități și unelte care îmbunătățesc nivelul de securitate, performanța site-ului și îți fac astfel viața mai ușoară. Timpul de încărcare va fi optimizat, se asigură un volum mai mare de trafic, iar ție îți va fi mult mai la îndemână să administrezi site-ul.

Dacă ai și alte curiozități sau întrebări, îți recomandăm să arunci o privire pe website-ul celor de la Hosterion.

Related posts

Leave a Comment