“Suntem pregătiţi pentru procese şi anchete, am verificat filmuleţul”

Alecu Racoviceanu, membru în Consiliul editorial al cotidianului “Gardianul”, a declarat, sâmbătă, după anunţul şefului statului privind chemarea în judecată, că echipa publicaţiei este pregătită pentru procese şi anchete şi că autenticitatea imaginilor difuzate a fost verificată.”De mai bine de cinci ani, orice persoană care vrea să activeze în viaţa publică ştie că trebuie să aibă un avocat. Atât eu cât şi ziarul «Gardianul» ne încadrăm în această mini-tradiţie cincinală. Suntem pregătiţi şi pentru procese şi pentru anchete”, a spus Racoviceanu.
Întrebat dacă redacţia ziarului a verificat autenticitatea imaginilor difuzate, cum se întreba, sâmbătă, chiar Traian Băsescu, Racoviceanu a spus: “Răspunsul este da şi opinia mea este că domnul Băsescu ştie acest lucru”.
Sâmbătă, Traian Băsescu a anunţat, la sediul său de campanie, că îl va da în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul pentru “minciună şi trucarea unor filmări” şi a întrebat conducerea ziarului de ce nu a făcut o expertiză a filmului.

Related posts

Leave a Comment