Strada Lomb: Un zid s-a prăbușit peste mai multe mașini

Un zid de sprijin s-a prăbușit pe strada Lombului, 5 mașini au fost avariate. De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate.

„În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4. Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară”, transmit reprezentanții Primăriei.

Potrivit Primăriei municipiului Cluj-Napoca, zidul de sprijin era prevăzut în „documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – Construire imobil mixt, amenajări exterioare și împrejmuire – teren privat, lucrarea nefiind recepționată”.

„Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației”, mai transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment