SportinCluj: Victorie impresionantă a U-BT în Italia

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, a obținut o victorie spectaculoasă pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe europene, Dolomiti Energia Trento. Echipa clujeană a dominat întreaga partidă din grupele BKT EuroCup, relatează SportinCluj.ro.

Scorul final a fost de 98-60. Nici măcar staff-ul tehnic al echipei clujene nu se aștepta la o asemenea diferență zdrobitoare de scor.

”Evident, sunt extrem de mulțumit de rezultat. Probabil că sunt mai încântat de felul cum am jucat, decât de rezultatul în sine. De la început am avut atitudinea potrivită. Am avut un scop clar și ne-am impus în mod evident. Sunt mulțumit de felul cum au abordat băieții repriza secundă. Au existat anumite momente proaste în sfertul doi, dar am reușit să rezistăm. Mă bucură modul cum ne-am luptat, am izbutit aproape 50 de recuperări, o cifră enormă pentru o partidă în EuroCup. Sunt mândru de băieți și trebuie să mergem mai departe. Este doar un meci câștigat, nu suntem nici măcar la jumătatea sezonului. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim și să luăm fiecare antrenament și fiecare meci pe rând. Le mulțumim din suflet fanilor, ne-au susținut puternic, ca la fiecare meci din EuroCup atât de acasă, cât și din deplasare. Nu cred că a fost vreun meci în deplasare fără suporteri veniți de la Cluj. Ne încurajează și avem un motiv în plus pentru a evolua bine și a da totul pe teren”, a declarat antrenorul principal al echipei clujene, Mihai Silvășan, potrivit U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment