SportinCluj: Dan Petrescu a clarificat situația lui Mihai Bordeianu

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a clarificat situația mijlocașului Mihai Bordeianu. Au existat mai multe articole din presa centrală  care au afirmat că acest jucător nu a mai jucat pentru că s-ar afla în conflict juridic cu clubul de fotbal, după ce a cerut să îi fie achitate unele restanțe salariale.

Dan Petrescu a declarat că nu există vreo legătură între lipsa mijlocașului dintre titulari și disputa juridică, potrivit SportinCluj.ro.

„Bordeianu se antrenează, n-a lipsit la niciun antrenament, sunt mulțumit de atitudinea lui. Dar nu e cum am citit, că nu joacă fiindcă nu știu ce probleme are cu banii. Ce treabă am eu cu asta? Eu decid echipa în funcție de cine primește sau nu banii? Sau se bagă cineva peste mine, de ce joacă sau nu cineva?! Niciodată!

El se pregătește bine, e serios, dar nu mi se pare că este într-o formă extraordinară, iar alții sunt peste el și merită să joace. Mă bazez în continuare pe Bordeianu, eu l-am adus la CFR, dar trebuie să îmi demonstreze la antrenament, și poate că va juca și cu Farul. Fiindcă eu fac echipa doar după ce văd la pregătire”, a spus Dan Petrescu, pentru GSP.ro.

Related posts

Leave a Comment