Să dăm în judecată Casa de Asigurări!


Statul român îşi bate joc de proprii săi cetăţeni. Din ce în ce mai mult, statul român are tendinţa să se comporte ca un mic dictator, care face doar ceea ce îl taie capul.Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, prin care pacienţii mai au dreptul la doar trei consultaţii medicale gratuite pe an, este ultima expresie a acestei bătăi de joc. Şi asta pentru că asiguraţii au un CONTRACT cu Casa de Asigurări. Iar contractul poate fi modificat doar prin acordul părţilor, nu pentru că aşa îl taie capul pe micul dictator.
Să fie clar: sumele plătite de asigurat nu sunt banii statului, ci cei ai asiguratului, care alimentează, prin contribuţiile sale, sistemul de asigurări. De aceea, pe banii mei, ca asigurat, micul dictator nu poate să îmi spună de câte ori să mă îmbolnăvesc. Şi tocmai pentru că există un contract de asigurare, voi da în judecată Casa de Asigurări.
Ordinul preşedintelui Casei de Asigurări este ca şi cum aş decide, brusc, să nu mai îmi plătesc contribuţiile la sistem. Şi, dacă Justiţia din România nu îmi va da dreptate, până când voi câştiga la CEDO, exact asta voi face: voi refuza să mai plătesc această taxă de asigurat. Mai bine plătesc o asigurare privată.
Băieţii aceştia cretini care au fost numiţi de partid în fruntea unor instituţii publice trebuie să îşi bage minţile în cap şi să înţeleagă că legea este pentru toţi, nu doar pentru amărâţi!

Related posts

Leave a Comment