Sanctuar al talentului și creativității, dedicat femeii, la Școala Populară de Arte

În cinstea Zilei Internaționale a Femeii și a sărbătoririi primăverii, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită, cu drag, la un eveniment cultural de excepție: „La mulți ani, femeie!”

Astfel, joi, 7 martie 2024, de la ora 18:00, Sala de Spectacole a Școlii se va transforma într-un sanctuar al talentului și creativității!

Cursanții de la clasa de actorie vor deschide cortina cu un recital de poezie plin de emoție și expresivitate. Între acordurile armonioase ale pianului și canto-ului de muzică clasică, publicul va fi purtat într-o călătorie sonoră în care virtuozitatea pianiștilor se va împleti armonios cu vocile cristaline ale tinerelor talente.

Nu vor lipsi pasiunea și ritmul din spectacol, aduse de clasa de canto muzică ușoară și clasa de vioară. Acești artiști promițători vor transforma sala într-un loc plin de energie și bucurie, oferind un repertoriu diversificat care va captiva inimile publicului.

În seara spectacolului, talentul și frumusețea artistică se vor uni pentru a celebra feminitatea și contribuția deosebită a femeilor în lumea artei. Un eveniment dedicat tuturor celor care apreciază eleganța, creativitatea și armonia, pregătit să ofere o experiență memorabilă într-un cadru cultural de excepție.

Finalul spectacolului va fi un moment sublim la pian, susținut de invitata specială, Olga Bordaș.

Intrarea la eveniment este liberă.

Related posts

Leave a Comment