Viorel Băltărețu, desemnat candidat la Primăria Cluj-Napoca, în urma alegerilor primare

Viorel Băltărețu, președintele filialei USR Cluj-Napoca și deputat USR de Cluj, a fost desemnat de către clujeni și de către colegii săi de partid să reprezinte USR în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, în alegerile locale din 9 iunie. Acest lucru s-a întâmplat printr-un exercițiu democratic numit alegeri primare, prin care clujenii au putut vota unul dintre cei trei candidați propuși de USR Cluj.

Campania „Tu alegi!” a fost un apel pentru toți cetățenii municipiului, cărora le-a oferit posibilitatea de a decide direct cine este candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca.

„Sunt onorat de încrederea pe care clujenii mi-au acordat-o și conștient de responsabilitatea pe care o presupune această nominalizare. Viziunea mea pentru Cluj este a unui oraș unde fiecare voce contează și contribuie la direcția orașului”, a transmis Viorel Băltărețu.

În cadrul campaniei de alegeri primare, organizată de USR Cluj, au concurat trei candidați: Viorel Băltăreți, George Trif și Mihaela Nia. Ei au participat la 3 dezbateri publice pe teme care-i preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spații verzi la viziunea pentru un Cluj mai inclusiv.

Related posts

Leave a Comment