Ricchi e Poveri, Bad Boys Blue, Boney M si Samantha Fox – concert sold out la Cluj

Trupe care în altă parte a lumii sunt mai puţin prizate, precum Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue şi Samantha Fox vor concerta în cadrul Discoteca ’80, la Sala Polivalentă din Cluj. Deja, concertul din 22 septembrie este sold-out Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugaţi să ajungă la Sala Polivalentă la ora 18:00 pentru a evita aglomeraţia.

Discoteca ’80 Cluj se află la a doua ediţie. În 23 septembrie 2017, la prima ediţie a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga ţară au cântat, au dansat şi s-au distrat la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susţinute de Alphaville, Sandra, Londonbeat şi Fancy.

 

Ricchi e Poveri este o formaţie italiană devenită faimoasă în întreaga Europă odată cu melodia „Sará perché ti amo”, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo, în 1981, şi devenită hit în scurt timp. Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania.

 

Boney M este o formaţie legendară înfiinţată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiştilor se numără melodiile „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool” şi „Rasputin”. Trupa a cunoscut apogeul succesului internaţional la finalul anilor ’70 şi în anii ’80. În cadrul concertului de la Sala Polivalentă din Cluj, împreună cu formaţia va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înfiinţare.

 

Formaţia disco Bad Boys Blue a fost înfiinţată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaţionale precum „You’re A Woman”, „Pretty Young Girl” şi „Come Back And Stay”. De-a lungul anilor, formaţia şi-a modificat componenţa de mai multe ori, iar din cauza decesului lui Kenny Lewis – parterenul său de trupă, din 2012 John McInerney este cel care încântă spectatorii cu hiturile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componenţele formaţiei, de la înfiinţare până astăzi.

 

Samantha Fox este o faimoasă cântăreaţă britanică, cunoscută la nivel internaţional datorită unor hituri precum „TouchMe”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now” sau „I Only Wanna Be With You”. „Touch Me”, single-ul ei de debut, a devenit hit internaţional în 1986 şi s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 17 ţări. Artista a devenit un star internaţional, iar albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

 

Related posts

Leave a Comment