Jazz in the Street ajunge vineri pe strada Clemenceau. Canta Moonlight Breakfast

Jazz in the Street ajunge vineri, 21 septembrie, la cea de-a doua ediţie. Clujenii sunt aşteptaţi pe una dintre cele mai frumoase şi puţin cunoscute străzi pietonale din oraş, Georges Clemenceau, în zona Pieţei Muzeului, de la ora 18:00. Evenimentul are loc în faţa barului Vorbe, care se deschide oficial cu această ocazie.

Concertele de pe Clemenceau vor fi susţinute de Moonlight Breakfast, Natif, Andrei Petru şi Diana, solista trupei Infusion, împreună cu Iulian Matei. Accesul e liber.

 

Reprezentaţii Jazz in the Street vor mai avea loc săptămâna viitoare, în 29 septembrie, tot pe strada Georges Clemenceau, în 6 octombrie în Piaţa Unirii, iar în 14 octombrie zeci de artişti din ţară şi străinătate vor anima Clujul în stradă la cel mai mare eveniment Jazz in the Street al toamnei.

 

Apel pentru artiştii care vor să facă parte din Jazz in the Street

 

Organizatorii Jazz in the Street fac apel la artişti din toate domeniile de activitate să se alăture proiectului. Pentru ultima ediţie Street 2018, cea din 14 octombrie, sunt aşteptaţi să se înscrie artişti plastici, vizuali, dansatori şi performeri, animatori, muzicieni, dar şi reprezentanţi ai altor domenii artistice. Înscrierile se fac online până în 1 octombrie pe https://jazzinthestreet.ro/start-inscrieri-jazz-in-the-street-2018/.

 

Jazz in the Street îs?i propune să susţină şi să promoveze tinerele talente din rândul  performerilor stradali şi să resemnifice spaţiului public clujean, precum şi înţelegerea comunităţii locale asupra rolului şi a înţelesului artelor, prin crearea de întâlniri neobişnuite între artişti, locuri s?i public.

 

Prima ediţie Jazz in the Street a avut loc în 23 aprilie 2016 şi a reprezentat un real succes. De atunci, echipa Fapte a mai organizat câteva zeci de astfel de evenimente de o zi, două zile sau de doar câteva ore, iar anul trecut proiectul s-a desfăşurat timp de câteva săptămâni, pe tot parcursul verii şi al toamnei, iar peste 17.000 de persoane au participat la reprezentaţiile în stradă.

 

Jazz in the Street este un proiect Fapte, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi susţinut de Raiffeisen Bank, Staropramen şi Mega Image.

 

Detalii găsiţi pe www.jazzinthestreet.ro.

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Related posts

Leave a Comment