Parkingul suprateran din cartierul clujean Mănăştur se deschide joi


Incepand de maine dimineata, parkingul de pe strada Primaverii va functiona la capacitate maxima si, chiar daca abonamentele sunt valabile de la 1 septembrie, oamenii isi vor putea lasa masinile aici.
“La ora actuala sunt 365 de contracte incheiate, spatiul de la subsol este rezervat persoanelor juridice, iar pretul pentru acestea este de 840 de lei pe an. Riveranii platesc 110 lei. De asemenea, mai avem inca 130 de cereri de parcare, dar acestea sunt dublate si astfel am hotarat sa astept pana la sfarsitul lunii septembrie cereri de la cei care nu au un loc, iar apoi o sa le repartizam pe cele pentru un al doilea loc”, a declarat primarul Sorin Apostu.
Pe langa locurile de parcare, in incinta parkingului, la parter, va functiona sediul Politiei Comunitare Manastur. De asemenea, s-au reamenajat 2.900 de metri patrati de spatii verzi, locul de joaca a fost marit, fantana functioneaza in continuare si urmeaza montarea unei cismele. Planul de structura de rezistenta a luat locul II la concursul national de proiecte.
Valoarea acestuia este de 16 milioane de lei, insa municipalitatea a platit doar 15 milioane de lei. Din cauza faptului ca termenul de finalizare, 1 august, a fost devansat, primarul Sorin Apostu a decis ca nu va avea loc o inaugurare.

Related posts

Leave a Comment