O turmă de oi a mâncat 100 kg de canabis în Grecia după inundațiile furtunii Daniel

O turmă de oi care era în căutare de iarbă proaspătă pentru hrană din cauza inundațiilor extreme a început să se comporte ciudat după ce a mâncat părți mari dintr-o cultură de canabis, potrivit rapoartelor.

Oile au invadat o seră care producea canabis medicinal în Grecia. Proprietarul a spus că recolta a fost deja grav avariată de un val de căldură și de furtuna Daniel, iar oile au terminat „ce-a mai rămas”.

Turma era la pășunat în câmpiile inundate din Tesalia, în centrul Greciei, înainte să se îndrepte către sera din apropierea orașului Almyros pentru a mânca aproximativ 100 kg de canabis, a raportat site-ul grecesc, TheNewspaper.

Proprietarul recoltei a declarat pe site: „Nu știu dacă este de râs sau de plâns. „Am avut caniculă și am pierdut mult din producție. Am avut inundații, am pierdut aproape totul. Și acum asta. Turma a intrat în seră și a mâncat ce a mai rămas. Nu știu ce să spun, sincer.”

Furtuna Daniel a cuprins Tesalia pe parcursul a trei zile la începutul acestei luni, unde a inundat orașe și sate și a ucis peste 100.000 de animale, au spus oficialii. Sute de locuitori au fost transportați cu elicopterul sau scoși din casele inundate cu bărci de salvare, în timp ce multe recolte au fost luate de ape.

Furtuna care a ucis 17 persoane, a fost cea mai intensă în Grecia de când au început recordurile în 1930 și a venit după o vară de incendii devastatoare.

CITEȘTE ȘI:

În urma incendiilor din Grecia, 79 de persoane au fost arestate pentru incendiere

Incendiile scapă de sub control pe insula Rhodos, în Grecia

Related posts

Leave a Comment