O nouă prezență a Târgului Produs de Cluj la Huedin

Consiliul Județean (CJ) Cluj, în parteneriat cu Primăria orașului Huedin organizează între 3 și 5 septembrie Târgul Produs de Cluj. Derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, evenimentul se va desfășura în zona centrală a orașului de sub Vlădeasa și va reuni mici fermieri și artizani clujeni.

La Târgul Produs de Cluj de la Huedin, aflat la a VI-a ediție, vor participa fermieri și meșteșugari care vor expune produse apicole, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă, legume și fructe de sezon, vinuri, țuică și plante aromatice. De asemenea, pe standuri vor fi prezente costume populare din zona Transilvaniei și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, lavandă și produse de marochinărie, dar și jucării. În parcul de distracții, amatorii de adrenalină vor avea ocazia să experimenteze senzațiile oferite de mașinuțele tamponabile. Gurmanzii, dar nu numai, vor putea savura preparate alimentare gătite în aer liber precum și alte surprize culinare.

„??????? ???? ???????? ? ??????? ?? ?????? ????ℎ??? ?????? ?????????? ?? ??????, ???????? ?? ???????? ?? ?????, ??? ?? ??????????, ????? ??????????? ??????. ??????, ??????, ??????? ?????????????? ?????? ?? ?-?? ???? ?????????? ???????? ?????? ??????? ????, ?? ??????? ????????? ??? ???????????? ??????. ?̂? ????? ???, ????????? ?? ???????? ??????, ?? ???? ??????????????? ???? ??-?? ????? ?? ???? ??? ? ??????? ????????? ?????????? ?????????”, precizează președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Evenimentul de la Huedin se va desfășura cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, atât de către expozanți cât și de către vizitatori. Astfel, accesul în incintă va fi permis doar cu purtarea măști de protecție, circuitele de intrare/ieșire vor fi clar delimitate, vor exista dispersoare de dezinfectant atât la fiecare stand cât și la căile de acces în târg.

Related posts

Leave a Comment