O fabrică de mezeluri din Timișoara a luat foc – 169 de muncitori au fost evacuați

169 de muncitori au fost evacuați dintr-o fabrică de mezeluri din Timișoara care a luat foc. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale de urgență și au fost transportate la spital. Martorii spun că un fum gros a umplut o hală a fabricii aflate la marginea orașului. 

La fața locului au venit 35 de pompieri cu mai multe autospeciale, care au stins focul în aproape două ore și jumătate. Au fost distruse mase plastice și material lemnos. Urmează ca pompierii să facă cercetări pentru a afla cauza incendiului.

“Am fost solicitaţi să intervenim la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timişoara, pentru o degajare masivă, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri”, a anunţat ISU Timiş. Incendiul se manifesta cu fum, fără flacără, la o fabrică de mezeluri aflată la marginea oraşului Timişoara. ”Sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafaţă de aproximativ 3000 mp. S-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime şi focarelor”, a anunțat Inspectoratul timișean pentru Situații de Urgență.

“În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, adaugă ISU Timiş.

Related posts

Leave a Comment