O clujeancă a inventat ciocolata cu nanoparticule de platină, aur şi argint

Cea mai preţioasă ciocolată din România este fabricată la Cluj. Ea este preţioasă şi la propriu şi la figurat, pentru că include particule de platină, aur şi argint. Ciocolata respectivă a fost creată de o tânără, Carmen Suciu, care a decis să o prezinte în cadrul salonului Pro Invent.

Carmen Suciu este pasionată deopotrivă de ciocolată şi de alimentaţia sănătoasă. De aceea, ea a căutat o îmbinare între cele două pasiuni ale sale şi a rezultat o ciocolată benefică pentru organismul uman, spune Carmen Suciu. ”Această ciocolată include unturi şi uleiuri naturale, vegetale, obţinute prin presare mecanică, pregătite la temperatura corpului, dar şi fructe bio. Este cu adevărat o ciocolată sănătoasă”, a spus Carmen Suciu.

 

Includerea nanoparticulelor de metale preţioase nu este un moft, pentru că aceste elemente sunt cu adevărat benefice pentru sănătatea consumatorilor, mai afirmă Carmen Suciu.

 

Ciocolata cu metale preţioase este produsă deocamdată doar artizanal, însă ar putea intra în producţia de serie chiar din acest an.

Related posts

Leave a Comment